Wij zoeken jou voor tolkopdrachten!

thebigword is momenteel op zoek naar freelance tolken in Nederland om ons team te versterken en ondersteunen bij het leveren van tolkdiensten aan contractpartners, waaronder de Nederlandse Politie

Wij zijn op zoek naar jou!

thebigword realiseert in samenwerking met haar freelance tolken wereldwijd meer dan 50.000 tolkopdrachten per dag. Met meer dan 30 jaar ervaring en met behulp van de allernieuwste technologie leveren wij professionele tolkdiensten van uitzonderlijke kwaliteit.

We verzorgen tolkdiensten voor overheden en het bedrijfsleven over de hele wereld en werken voor een grote waaier aan opdrachtgevers. Doe je met ons mee?

Samen met jou en je gewaardeerde collega’s zorgen wij ervoor dat iedereen elkaar kan verstaan en op een professionele manier met elkaar kan communiceren. We vervullen een belangrijke rol in sectoren zoals de gezondheidszorg en het justitiële domein. Wij staan voor een vrije, rechtvaardige en open samenleving waarin iedereen gelijk is. We gaan uitdagingen niet uit de weg, en hebben soms te maken met situaties waarin levens worden gered en iedere seconde telt. 

Momenteel zijn wij op zoek naar professionele tolken die vanuit het Nederlands naar een andere taal (en vice versa) vertalen.

We zijn op zoek naar tolken die van een uitdaging houden en samen met ons de Nederlandse Politie willen voorzien van hoogwaardige tolk- en vertaaldiensten. De tolkopdrachten vinden plaats in zeer gevarieerde settings en bestaan onder andere uit interceptiewerkzaamheden en tolken tijdens verhoren. Er zal een beroep worden gedaan op de snelheid, flexibiliteit, stressbestendigheid en vakkundigheid van tolken. De meeste opdrachten hebben een duur die varieert tussen 1-2 weken tot een aantal maanden.  

Ben je een professionele tolk die zijn/haar kennis in deze sector wil uitbreiden, een stap voorwaarts wil zetten in zijn/haar carrière en zich graag wil inzetten als tolk voor de Nederlandse Politie, laat deze kans dan niet voorbij gaan! 

 

 

Vereisten

  • Woonachtig zijn in Nederland en in het bezit van een werkvergunning
  • Vloeiende beheersing van de vreemde taal op minstens C1-niveau
  • Ervaren en bedreven in het leveren van professionele tolkdiensten
  • Ingeschreven zijn in het register (https://www.bureauwbtv.nl/) – Indien je nog niet staat ingeschreven, dan adviseren we jou om de inschrijfcondities zorgvuldig door te lezen en wijzen wij jou erop dat er kosten verbonden zijn aan registratie.
  • Bereid om een politiescreening te ondergaan, waarbij een persoonlijk gesprek eventueel ook tot de mogelijkheden behoort.

   Heb je interesse? Meld je dan nu aan via de knop ‘Aanmelden’

Aanmelden